Новини‎ > ‎

Два Курса в Един Уикенд и Празнуване на Еньовден

публикувано 2.06.2015 г., 14:03 ч. от izvorche bg   [ актуализирано 11.06.2015 г., 9:59 ч. ]
Ако искате да научите повече за билките и пчелите, сега е моментът – Еньовден на Изворче

Представящи: Коси и Алекс РИ“Изворче“

Здравейте, приятели! 
Както и миналата година имаме удоволствието да ви поканим, за да споделим с вас нашите знания и опит за билките и тяхното приложение. Събитието ще бъде открит урок, на който ще имате възможност да видите, пипнете, помиришете, да си наберете и да снимате (за фото-любителите) почти всяка билка, за която говорим. 
Ще отделим внимание на билките за поддържане здравето на пчелите, билките при травми и билките по време на бременност – кои е добре да се приемат, кои да се избягват или да не се прекалява с тях и кои е препоръчително да имате в наличност по време и след раждането.
Поради засилващия се интерес относно природното пчеларство този път решихме освен за билките да споделим как отглеждаме нашите щастливи пчели. Ще имате възможност да научите как най-лесно и бързо се хваща рой (любопитни моменти от нашия опит), как можете сами да си направите кошер без това да ви отнеме много време и средства, как да получите максимум резултат при минимум намеса в обгрижването на пчелите, как да съхраните качествата на меда, по какво нашите методи се различават от тези използвани в стандартното пчеларство и др.
Двойният уъркшоп ще се проведе в два последователни дни – 20-ти и 21-ви юни. Цената на ден включва лекция - 20 лв., вкусна и здравословна вегетарианска храна – 5 лв. и къмпинг – 5 лв, общо 30 лв. на човек и 60 лв. за двата дни. За деца до 6 г. е безплатно. За деца над 6 до 12 г. се заплаща за къмпинга и храната. Молим, ако сте сигурни че идвате, обадете ни се или пишете на дадените контакти, както и при възникнали въпроси.
Телефон за връзка: 0885583289. Благодарим!
Ще се радваме да ви посрещнем в нашия жив дом и за два дни да бъдете част от Изворче. 
Comments