Новини‎ > ‎

Летен туризъм в Родово имение Изворче

публикувано 23.06.2021 г., 9:12 ч. от izvorche bg   [ актуализирано 23.06.2021 г., 10:01 ч. ]
Елате на къмпинг при нас! Ще ви бъде забавно, полезно и нетрадиционно. Преживяване което си струва!

Здравейте и честито лятно слънцестоене и Еньовден!


Предлагаме ви следните начини да дойдете на туризъм при нас и да ни подкрепите за каузите, по които работим, а ние да ви вдъхнем енергия и ентусиазъм, споделяйки опита си и живия си дом с вас:

 1. Да се запознаете с мястото, където живеем, и с дейностите ни, както и да си наберете от сезонните плодове, зеленчуци и билки като черници, вишни, тиквички, а по- късно, живот и здраве, очакваме изобилие от ябълки, круши, домати, краставици, картофи, тикви и др.

 1. 2. Ако сте семейство с деца, вашите деца могат да ползват детските съоръжения, както и да играят с нашите момчета и децата на съседите на футбол, федербал, да скачат на батут или да се катерят по дърветата за плодове. Нещо като летен детски лагер.

 1. 3.. Ако желаете, можете да направите електронен и хранителен детокс – тук е едно от добрите за тази цел места. Александрина (за по-кратко Алекс), моята половинка, може да ви приготви вкусни и полезни вегански кулинарни произведения. А заедно да поговорим и изберем как да изглежда точно вашата програма за детокс.

 2. 4. Тези варианти са примерни и с различен акцент, но при желание ще изкоментираме и можем да направим комбинирана програма желана от вас.

Къмпингът ни е нещо средно между див и стандартен – имаме каравана със чиста вода и соларен ток. Компостна външна тоалетна. Външна баня с бойлер на дърва (през лятото водата се загрява и от слънцето).

Имаме места за палатки. До нас се стига по черен път дълъг 2 км и се преминава река. За целта предлагаме наш транспорт от мястото, където свършва асфалтът и можете да паркирате автомобила си.

Имаме малко интернет за споделяне, ако сте електронен номад и не можете да прекъснете дейността си докато сте при нас, е добре да донесете свой интернет...


Допълнителни услуги и възможности, които предлагаме по желание:

 • Запознаване с билките, събиране, запазване, използване;

 • Запознаване с живот в Родово имение (15 годишен опит);

 • Плюсове и минуси на живота извън матрицата (off grid);

 • Строителство на къща от бали слама и глина;

 • Използване на рам помпа за набавяне на вода;

 • Естествено отглеждане на деца в близост и хармония с природата;

 • Разходка до близки и по-далечни мегалити, светилища, места на силата и интересни природни феномени;

 • Споделяне на опита ни в пермакултурата и нашия начин на градинарство;

 • Възможност за участие в дейностите от всекидневния ни живот, при желание от ваша страна. Ние го наричаме „агрофитнес“ – садене, плевене, косене, поливане, бране, консервиране, поддръжка, строителство;

 • Различни практики за усъвършенстване и себеразвитие като паневритмия, йога, медитация;

 • На място може да си закупите и от билковите ни продукти с логото ни Здравница Изворче (мехлеми, средства за прочистване, паста за зъби, хранителни добавки и др., както и пресни, консервирани или изсушени плодове и зеленчуци, билки, ядки, фиданки, излишъци от мястото ни.Подробности за паричен обмен при конкретен интерес от ваша страна по вайбър, телеграм, мейл и т.н.

Свържете се с нас на телефон за всякакви въпроси и конкретна договорка:  0885583289.


 • Нашето желание е да останете доволни и да дойдете пак.


Comments