Новини‎ > ‎

ПОКАНА ЗА ПРАЗНИК

публикувано 6.07.2012 г., 9:30 ч. от Vesi Stefanova   [ актуализирано 27.07.2012 г., 13:17 ч. от izvorche bg ]
Здравейте...
Ние, жителите на родовото селище в Странджа, имаме удоволствието да ви поканим да споделите с нас празника на Земята на 21 юли 2012г.
В рамките на една събота и неделя ще имате възможност да се запознаете с нас, да разгледате къде и как живеем, да опитате от нашата продукция, да си купите нещо което ви хареса. Предлагаме ви да се запознаем, да си приготвим заедно храна, да обменим опит и идеи за различни еко практики, да се позабавляваме и повеселим.
На 21.07 ще се съберем в 14.00 часа. Ще се запознаем и ще ви разкажем за селището и за родовите имения. След това ще ви покажем няколко от именията и ще имате възможност да видите строителството, земеделието и пчеларството. Занимаваме се основно с пермаземеделие и с натурално пчеларство. Ще можете да видите различни видове кошери, а ако проявявате интерес ще можете и да си поръчате кошер за пчели. Ще имате възможност да опитате и да си купите от нашите еко жита (спелта, лимец, ръж) – обелени и смлени на каменна мелница. Ще ви покажем и как се приготвя трахана, ще си омесим и изпечем заедно вкусни питки (чепати). Ще видите красивите дрехи на Софи, които тя шие с много любов и от естествени материали, ще ви покажем наши кремове и билки. Ако си носите палатки може да ги разпънете при нас и в неделната утрин да играем заедно паневритмия, а след това да пояздим коня.
Ако имате въпроси – ние сме на разположение. Пишете ни!
Ако решите да споделите с нас празника, моля, пишете ни мейл, за да ви дадем допълнителна информация.
Comments