Новини‎ > ‎

Търсим добри стопани за наш имот наблизо

публикувано 19.02.2021 г., 22:33 ч. от izvorche bg

Здравейте!
Предлагаме наш селски имот под наем без наем в село Войника Ямболско.
Основното ни желание и цел е имота да се стопанисва от сърце, от добри и работливи хора.
Не по-малка мотивация за нас е да дадем възможност на семейство от града или завръщащи се от чужбина пробуждащи се хора да отглеждат чиста храна и да живеят по- близо до природата, а ако имат деца те весело да играят и творят по- близо до живата храна и родителите си.
За целта сме готови и ние да помагаме, с каквото можем, труд, семена, материали доколкото ни е по силите.
Имота е с двор 3 декара. Земята е равна и плодородна. Има един действащ кладенец и още един, който не е ясно дали има вода.
Къщата е на два етажа и е сравнително запазена. Има вода на първия етаж и нещо като кухня. Тока има партида и ще се пусне при живеещи там хора.
На първия етаж има алуминиева дограма.
Покрива не тече.
Къщата има нужда от освежителен ремонт.
Самите ние живеем на 40 километра от село Войника, в което се намира имота.
Ние живеем в място, което е 15 декара и имаме две малки деца и затова не можем да се заселим или грижим редовно за имота.
В село Войника има действащ здравен пункт, основно училище. Намира се на равни разстояния от гр. Ямбол, гр. Средец на 60 км е от Бургас и морето, в основата на Войнишки Бакаджик и на около 25км. от източната част на Стара планина и Странджа планина
Ние сме гъвкави, положителни и подхождаме с доверие, но от опита ни всичко е добре да се опише подробно в писмен вид - договор. В карйна сметка ще направим всичко което зависи от нас на всички да е добре!
Телефон за връзка: 0885583289

Comments