Ролята на Мъжа

Новият мъж – проблеми,  решения и практика. Вярваме и действаме!

  

  1. Мъжете е добре да осъзнаем, че носим голяма отговорност, защо нещата са стигнали дотук:

-          Защо семействата се разделят

-          Защо жените се чувстват необичани

-          Защо все повече жените се страхуват да забременеят

-          Защо децата се отдалечават емоционално от родителите си и започват да компенсират с наркотици

-          Защо мъжа в съвременото общество, не е предприемчив и има често ниска самооценка

-          Защо се водят воини

  1. Решения
-Жените са отражението на Любовта на Земята. Те имат нужда да бъдат обичани и това да им се показва по всякакъв начин.(Примерно редовна помощ в измиването на чиниите и даване на адекватен мъжки модел на поведение на децата в семейството.)
 Жените особенно днешните силни жени имат нужда от по- силни мъже, които си тежат на мястото и знаят какво искат и как да го постигнат. Жените имат нужда от това мъжа да ги накара да се чувстват сигурни, обгрижени, задоволени, да имат добри битови условия.

- Тогава те се чувстват и сигурни да забременеят и родят. Но виждайки собствената си съдба и тази на другите хора, те са загрижени за децата си. Начина по който ще се родят, къде ще учат, къде ще играят, каква храна ще ядат, какво е бъдещето им на тази Земя.

- Мъже моля Ви Погледнете на жените си като на Богини, които заслужават най-доброто. Всеки от Нас има сили да направи жената до себе си щастлива и сигурна. Но само с общи усилия можем да създадем общности места, където това да важи за по-големи групи от хора. Места в които въпросите за раждането, храната, образованието, сградите(битовите условия) са разрешени по един вдъхновяващ разумен и природосъобразен начин. Мъже нашите жени и деца заслужават един по-добър свят. Защо да не започнем да го творим още днес. Първо в мечтите си после на действие. За жената мъж = действие. Ако това не е така се губи доверието. Нека мислим и действаме така, жените ни да ни уважават и да са благодарни.

 

Тази вечер като се приберете вкъщи се усмихнете на любимата си. Подарете и нещо което знаете че обича. Отделете и време да я изслушате, какво и се е случило през деня. Заведете я на Танци и преди това направете необходимото за да има подходяща красива дрехаJ. И това го правете често. Флиртувайте с любимата. Гледайте на нея като на една непозната и неизследвана вселена, която всеки ден ви поднася нещо ново. Изследвайте я! Гледайте я в очите така както е било като сте били за първи път. Вестника и телевизора, няма да ви направят така щастливи, както истинската дълбока връзка с любимата Ви.

 

Споделете с нея идеята си, че искате да направите за нея и децата Ви къща с двор и градина в близост до мястото където живеете(Града). Разкажете и, че този въпрос е развълнувал и други мъже и е взето решение мъжете да започнат да се грижат, както подобава за семействата си и Земята. Взето е решение от страна на мъжете да спре дългогодишното противопоставяне чрез Войни, религиозни спорове... Донесете благата вест вкъщи, че ще посадите за семейството си Градина, горичка, овощки пчели. Че ще сбъднете детската си мечта да имате конче. Че имате идея за умна екологична къща където бита е опростен, но има всичко необходимо, което жената и децата ще имат нужда. Споделете идеята за общност от множество такива семейства, които да си помагат и да творят в единство и красота. Където въпросите за общуването, храната, бизнеса, семействата е решен по един нов различен и разумен начин. Убедете жена си, че ще направите всичко каквото зависи от Вас за да спрат войните и децата да живеят спокойни, на една планета отново зелена, с гори, дива природа и прекрасни оазиси за семействата екоселища и общности, в които ще управляват Любовта,  хармонията и разума.

 

 

Откъде да се почне. Какво да направя, ако нямам жена? А как ще се променя за да направя всичко това, та аз се чувствам нищожен и безсилен?

 

Приятели спомнете си, кръвта ни помни! Имаме зад гърба си много прераждания! В тях сме се сражавали, яздили, строили, любили, отглеждали деца и животни, гледали градини. Ние можем. Просто са ни убедили, че не можем и ние сме повярвали на тази лъжа.  Изправете се гордо и си спомнете за какво сме дошли на тази Земя! Всички мъже можем да се събудим да творим новия свят, за който сме дошли тук. От нас зависи много. Уверявам Ви, че всеки от Нас е уникален и има невероятни творчески способности. Повярвайте си може да направите с тази вяра и себе си и любимите си истински щастливи. Комбинирайте опита си от този живот и уменията от предишните. Ние сме едни безкрайни творци.

 

На връщане към вкъщи се усмихвайте искрено на хората, подайте ръка на дама слизаща от трамвая без да си мислите тайно, че всъщност искате флирт. За тези които нямате половинка, мечтайте силно представяйте си жената и какво бихте сътворили с нея. Споделяйте това с растенията като се разхождате в парка. Те са наши помощници. Споделяйте и вечер с звездите, те наистина са вълшебници. Силна ли е мечтата Ви ще привлечете тази жена, с която ще сте истински щастливи. Помагайте на жени, които са останали сами и имат деца. Те с радост биха приели искрената помощ.

 

Готови ли сте за тази промяна. Повярвайте струва си. Поколения след нас ще Ви благославят за избора Ви. Да промените настройката си мечтите си, действията си, средата на обитание.

 

Вярвам във Вас в Нас

 

Нека бъде добро Тук и сега! 

2013г.
Косьо
Comments