Защо стоим у дома? Версия наша...

Отговора в цялата му пълнота, може да го види само Той. С почти недостижимата Му за момента скорост на мислене.
Но все пак...
Тъмните сили открай време се опитват да поробят човека - неговото време, мисъл, енергия и най-вече душа. Да го принизят от Властелин до винтче в технократична система и непотребен индивид решаващ битовизми.
Целите във времето си постигат упорито и целенасочено. Хилядолетие след хилядолетие...
Но идва края на Кали юга, края и на един по-дълъг период, нека остане неназован...
Следва пробуждане, взимане на поуки от изминалия период, но и време за изпит. Ще живеем ли в хармония със себе си, природата?
Ще впрегнем ли най-доброто от себе си за цялото? Ще почистим ли там където сме изцапали?
А през какво се мина за да се стигне и до вируса и най-вече реакцията към него:
Видимата част от историята с мои тълкувания:
Днешна Италия е заселена при последното повдигане на нивото на Черно Море от племето Етруски(Тракийско)- живяло на бреговете на тогавашното езеро. При късането на Босфора и повдигането на нивото на водата, етруските решават да заселят Италия, място със сходен средиземноморски климат и за да избегнат борба за територия с околните братски тракийски племена.
Римляните идват и покоряват, избиват, асимилират, променят културно етруските и устаановяват своя ред  и култура. Тъмнината използва силата на новосъздаващата се империя и чрез нея покорява редица свободни европейски народи. Падат Галите, Бритите, Келтите, Траките, Го(е)тите и т.н.
Всички тези племена до този момент имат своите знания за природта, билките, животните и разбирания за връзка с Бога, които са уникални и гигантски по размери и обхват на мисълта сравнени със сегашното ни разбиране. За да потъне човечеството в тъмнина, незнание и зависимост,  тези племена следват съдбата на Етруските - които не са съгласни да приемат новата вяра и да забравят род, родина, традиции са избити. При което свободна и Разнолика Евеопа е унищожена методично, планирано и ефективно от тъмните посредством Римските легиони.
Оцелелите асимилирани племена, потъват в ужаса на средните векове загубили своите, знания, песни, традиции, вяра.
Натикани в крепостните мизерни каменни селца на Католическа Еврооа(за по- тотатален контрол), строящи с робски труд катедрали. В тъмните сили,  обаче колкото и да изглежда пикантно и нереалистично влизат всякакви сили, които не сме учили в училище по Биология и История...
Рептилите( създадени от силата на разрушението с цел да се конкурирати с хората), с възможността си да добиват човешка форма оставят по извратен начин поколение най-вече в Латинската част на Европа бидейки и тогава и сега по върховете на политическата и религиозната власт. С една цел: да принизят и управляват хората и да покажат, на Бог че творението му не е съвършенно  и е по-слабо от тях, сътворените от Силата на Разрушението, пръв помощник на Бог в ранните етапи на сътворението, но възгордяла се и поела, не по Неовата воля, а противопоставяйки се и градейки свои светове.
Атила се опитва със сила да бутне Римската империя и да върне свободата на поробените европейски племена. Уви силата в този период е на страната на тъмните. По ирония на съдбата нож в гърба му забиват Галите, които идва да освободи...
Появяват се в 10 век Бого милите и техните Френски братя и продължители Катарите. Множат се Чистите и в Босна, Италия и др. страни.
Богомилите възвръщат истинското учение на Учителя Христос и по-ранното на Орфизма с някои от мистериите му, които приближават човека до Бога. Европа е на крачка от духовно обединение..., Тези мистерии Боян Мага учи в асирийската школа, защото в България източника, могилните храмове(Голяма косматка, Мезек и стотиците други,  отдавна не се използват по предназначение, могилите и долмените са заровени от древните жреци, друиди, знаейки, че ще дойдат времена, в които хората ще имат нужда отново от тях пробуждайки се. Предпазвайки ги и от тъмния период, в който ще бъдат унищожавани от невежи, иманяри и псевдо археолози.
 Ватикана се чувства застрашена. 
Но все още е Кали Юга и тъмнината надвива и един от последните широкомащабни проекти на Бялото братство да възвърнат изначалния Божесвен порядък в човешкото съжитие.. Инквизицията изгаря последните Катари в Монсегюр на 16 март 1244г.
България вероятно плаща за своите избити и гонени Бого мили, с 500 години турско робство.( Поне така твърди Учителя Дънов в следваща епоха, в която Бялото Братство поставя отново основите на Новата златна ера идваща за човечеството вървящо по Волята Божия.)
Рим е загубил властта и блясъка си. Целите пред тъмните, обаче остават непроменени и чрез новия си център Париж и Наполеон атакуват един от последните острови,  където е останала малко древна мъдрост, а и предлагащата безгранични ресурси – Русия.
Наполеон е спрян, както ще бъде спрян макар и с много повече жертви следващия център на тъмните Берлин чрез Хитлер.
Русия дава отново тежък кръвен данък за да спаси неблагодарна и смозабравила се Европа водена уверено от англосаксонците към самооунищожение, от ужаса на Хитлеризма и стоящите зад него сили.
Тяхно дело няколко века по-рано е и „откриването“ на Америка.
Бездушно избиване на местното население индианци с цел завладяване на земя, ресурси и поробване на местното население от Англичани, Испанци, Португалци, Французи.
С Русия не успяват, но с Америка тъмните извършват същото каквото по-рано римските легиони с траки, келти и т.н. в Европа- културна, религиозна асимилация, избиване на несъгласните и поробване на оживелите.
С Русия успяват малко по-късно донякъде с князете и нуждата от платени дружини за охрана и гарантиране териториалната цялост. Но все пак там не всичко е загубено докрай.
Последно заспалите, първи ще се събудят, което виждаме че става пред очите ни днес(за който следи процеса непредубедено).

След убийството на Кенеди банкерските олигархични обединения, корпоративни тръстове с дейни членове и стратези включително рептили или техни потомци от по-ранни смесвания, завладяват властта в САЩ и водят уверена битка за въвеждане на нов световен ред с цвнтрализирано правителство за целия свят, чипиране на хората, болни - кредитни роби. .
Несъгласните държави са обявявани за "антидемократични" и са нападани и завладявани с военно хибридно- медиини средства. Открадват се отново ресурсите им и т.н. историята се повтаря пред очите ни в арабския свят с нов център САЩ.
Методите са префинени, новаторски, нетрадиционни:
Ваксини, нови вируси, кредити, медии, ГМО храни, тролове, хибридна война, замърсяване несъзнателно и съзнателно – чем трейлс, вълново замърсяване 5g  и др. Методи на отиващата си Илюзия.
Та да се върнем на въпроса защо за този вирус се наложи да се създаде такава организация – извънредно положение?
Явно някои в средите на сегашния център САЩ и англосаксонския блок се чувства застрашен и този някой има почти неограничени, власт и пари за да организира театъра, който наблюдаваме. Нашите политици са малки пионки в играта, предварително поставени да нямат собствена воля и да изпълняват поръченията отгоре. Както междувпрочем и повечето други правителства управлявани невидимо, но директно от Новия Център на Тъмните.
Но в края на Кали Юга Светлината вече се вижда в тунела.
Дошло обяснение като от научно фантастичен роман, малката  днк промяна в предварително разработения в тайни лаборатории вирус се оказва пагубен за създателите му, а не за аудиторията за която бе предбазначен.
За съжаление в Англосаксонския блок и САЩ както и други страни първоначално ще умрат обикновените хора за които, вируса е предназначен, но в следващия етап ще умират наследниците на рептилите оставили днк в телата на много homo sapiens,  живеещи днес на териториите на днешни Италия, Франция, Испания, Германия.
За съжаление повечето от тях дори неподозиращи за потеклото си...
Разбира се битка между светлото и тъмното вън от нас и вътре в нас има отдавна, но сега тази картина ни впечатлява като директби участници.
Много са обаче и ползите, които хората преживяха и ще преживеем:
Време за себе си и истинските неща: семейството, децата, градина с чиста храна(за който ги има)
Образование от вкъщи
Работа от дома
Домашни раждания...
Теми табута допреди месец....
Страха не е добър съветник, а сестра му паниката още по-малко.
Има разбира се и кармични причини в Англосаксонските страни да умират много повече хора:
Както горе споменахме- избиването на етруските от римляни днешни Италиянци, келти, Гали, Катари от Французи.
Испанци и англичани проливат доста кръв откриването на Америка и Австралия
Немците всички знаем в какво са въвлечени през втората световна война...
За да бъде на Земята Мир и  Добро от нас зависи как ще преминем през това изпитание.
Какво да се прави?

Да вървим по волята Божия и да градим живот на основите на Любовта, Мъдростта и Светлината в хармония със себе си, Земята, Природата и новата енергия идваща от Вселената!
Да създваме пространства на Любовта и раждаме в тях деца способни на щастие!
Да създаваме малки съзнателни общности, в които да даваме най-доброто от себе си за останалите за да сме добре всички!
Да произвеждаме съзнателно чиста храна със стари сортове семена, за семействата си и за размяна и продажба на излишъците.
Да се молим за собственото си пробуждане, здраве и благополучие, както и това на всички души по Земята.
Да се молим да има Мир в цялата Вселена.
Да повярваме, че Изобилието е наше божествено право.
Да почистим майката Земя, навсякъде където сме изцапали. Почваме от себе си и разширяваме периметъра...
Ползваме всички изобретения на тъмните за Добро.
Трансформираме страховете си и повишаваме вибрациите си.
Споделяме знанията и уменията си.
Подкрепяме се.
Спираме с лудото съревнование и бутане с лакти.
В материалния план се храним с храни повишаващи здравето и съзнанието - алкализиращи, оживяващи организма:
- плодове, зеленчуци, накиснати във вода сурови ядки
- повече безглутенови варива, лимеца го накисваме във вода(покълването трасформира част от глутена)
- хляб с домашен квас( кваса трансформира глутена)
- продукти на млечнокиселата ферментация: воден кефир, камбуча, кисело зеле
- при епидемии: горните плюс повече лимони, витамин ц, джинджифил, чесън, люти червени чушки
- сутрин на гладно 1л. Топла преварена вода
- за зимата сушени плодове и зеленчуци най-вече на слънце
- билкови чайове
- От животински продукти се отказваме с изключение на яйца и мед.

Практики:
Дишане по Вим Хоф - силно алкализира организма, бързо безплатно, ефективно и носи още ползи.
Йога, Паневритмия, Тичане, Спорт.
Ходене в планината и морето.
Излагане на атмосферните условия с по- малко дрехи. Кожата да я види слънцето.

Но и да помним историята за да не се повтарят уроците...
 Бъдете Здрави и Щастливи!
Comments